ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Σε όλη την Ελλάδα μέσω
100% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εγγυημένη εξυπηρέτηση

133
215
35
416
53
699
73
845
969
1033
116
121
131
PDFΕκτύπωση

Ημικάλλυμα Smart for Two Δερματίνη με Πετσέτα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Σε ολόκληρη την Ελλάδα

Τιμή: 95,00 €
Περιγραφή

Χειροποίητο ημικάλυμμα αυτοκίνητου Smart fortwo από δερματίνη με Πετσέτα, κομμένο και ραμμένο για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου σας!

Χειροποίητο κάλυμμα COVERAC για Smart for two με δροσερή πετσέτα στην μέση , ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, και δερματίνη στο πλάι για λιγότερη φθορά λόγο  τριβής των πλαϊνών.

Το ημικάλυμμα Coverac για Smart fortwo από δερματίνη τοποθετείται με μεγάλη άνεση μέσα σε λίγα λεπτά και έχει απόλυτη εφαρμογή με την εγγύηση της AUTOCOVER!

Τοποθέτηση

Εύκολη τοποθέτηση σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Καλύμματα

Γιατί να τοποθετήσετε καλύμματα στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας?

Οι πελάτες που αγοράζουν καλύμματα :

• Θέλουν να προστατέψουν τα καθίσματα του καινούργιου τους αυτοκινήτου από βρωμιές και ατυχήματα. 

• Θέλουν να ζωντανέψουν ή να αλλάξουν το εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου τους , μιας και οι γνήσιες ταπετσαρίες συνήθως έχουν μουντά χρώματα και κλασικά σχέδια.

• Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το σαλόνι του αυτοκινήτου μας επιβαρύνεται από πολλούς παράγοντες όπως το θαλασσινό νερό , η άμμος της παραλίας αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτους λεκέδες και στίγματα στα καθίσματα των αυτοκινήτων.

• Τέλος αλλά πολύ σημαντικό προστατεύοντας το σαλόνι του αυτοκινήτου τους από την πρώτη στιγμή , διατηρούν υψηλή την μεταπωλητική αξία του , μιας και το εσωτερικό αποτελεί βασικό κομμάτι στην πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

 

Supported by